Algemene voorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden als pdf

Prijzen:

De prijzen op onze site worden altijd inclusief BTW getoond. Behalve BTW ziet u in het bestelproces ook informatie over het bedrag dat u uiteindelijk moet betalen. Dat is het totale bedrag van het product c.q. producten die u wilt bestellen plus de verzendkosten. Indien u een bestelling doet boven de € 20,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levering:

Wij leveren voorlopig alleen in de Europa.

Verzending van de bestelde producten vindt plaats op het moment dat wij uw betaling binnen hebben. De betalingsmogelijkheden zijn:

  • Betaling via IDeal

Wij versturen in principe alles als gewone brievenbuspost in een speciale bubbeltjes envelop.

Bij bestellingen boven de € 20,- worden geen verzendkosten gerekend. Bij bestellingen onder de € 20,- wordt € 1,95 in rekening gebracht als bijdrage in de verzendkosten per verzending binnen Nederland en € 3,95 per verzending in Europa. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het transport.

Levertijd:

Vanwege de kleinschaligheid van het project worden producten slechts twee maal per week verzonden. Het kan tot een week duren voordat u uw product in huis heeft.

De levertijd is slechts een indicatie, u kunt hier geen rechten aan ontlenen. Mocht een product niet op tijd kunnen worden geleverd dan ontvangt u hiervan een e-mail. De maximale levertermijn bedraagt dertig werkdagen.

Wij zullen altijd proberen om de bestelling in een keer te verzenden. Mocht dit niet lukken dan zullen wij u daarvan spoedig op de hoogte stellen.

Annuleren:

Wanneer de leveringstermijn langer dan 30 dagen blijkt te zijn, heeft u ook het recht de bestelling te annuleren. De annulering dient dan wel plaatsgevonden te hebben voordat de bestelling bij u is gearriveerd.

Garantie:

Als een product niet werkt of beschadigd is dan graag eerst contact opnemen via: info@dancingwithhornedladies.com met een duidelijke vermelding van de klacht. Vermeld daarbij altijd het ordernummer. Bij beschadiging graag ook een foto sturen.

Privacy:

Wij respecteren de privacy van onze klanten en we zorgen er voor dat de persoonlijke gegevens die u ons verstrekt bij het plaatsen van een order zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Deze gegevens worden opgenomen in ons klantenbestand en worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van de order, de betaling en de bezorging. Uw gegevens worden nooit ter beschikking gesteld aan derden.

Retourneren:

Het is alleen mogelijk om een product te retourneren als de verzegeling (cellofaan verpakking) niet verbroken is. Elke consument heeft recht op het herroepingrecht van 14 dagen en kan het product terugsturen indien de verzegeling niet verbroken is.

Indien u een product wil retourneren, dient u eerst contact op te nemen via info@dancingwithhornedladies.com. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor de verzender. Zodra het product onbeschadigd en in de originele verzegelde verpakking retour komt wordt het betaalde bedrag teruggestort.
Ongefrankeerde retourzendingen worden geweigerd.

Vragen per e-mail:

info@dancingwithhornedladies.com

Vermeld wel altijd het ordernummer!

 

ZIEHET

Vijfsprongweg 88
6741 JC Lunteren

KvK 27142602
BTW NL 122211911B01
Bankrekening: ZIEHET NL69 KNAB 0254 8923 53